Çözümün Adresi, Kadın Danışma Merkezi

Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy ilçelerimizde; kadının ve ailenin gelişmesi ve güçlenmesi, sorun çözme kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla; koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici, rehberlik edici psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmetleri verilecek kadın danışma merkezleri hizmet vermeye başlamıştır.

Kadın Danışma Merkezlerimizde, ebeveynler danışmanlarımızla görüşme yaparken, çocukların gözetmen eşliğinde vakit geçirebileceği çocuk oyun alanları oluşturulmuştur.

Süleymanpaşa İlçesi Kadın Danışma Merkezi;

Hürriyet Mah. Şehit Nusret Mandacı Sokak No:3-3 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ adresindeki yerde (Baykallar Mevki) hizmet vermeye başlamıştır.

Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezinde 2 Psikolog, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı ve 1 Temizlik ve Büro personeli görev yapmaktadır.

Çorlu Kadın Danışma Merkezi;

Şeyh Sinan Mahallesi Atatürk Bulvarı No:96/A Çorlu / TEKİRDAĞ adresindeki yer de hizmet vermeye başlamıştır.

Çorlu Kadın Danışma Merkezinde 2 Psikolog, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı ve 1 Temizlik ve Büro personeli görev yapmaktadır.

Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi;

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mah. Öztrak Cad. No:146 Kipa AVM Karşısı Çerkezköy / TEKİRDAĞ adresinde bulunan Çerkezköy Belediyesi tarafından tahsis edilen binada hizmet verilmeye başlanmıştır.

Çerkezköy Kadın Danışma Merkezinde 2 Psikolog, 1 Sosyal Hizmet Uzmanı ve 1 Temizlik ve Büro personeli görev yapmaktadır.