S, J Plakaların Çalışma İzin Belgelerini Almaları İçin Son Gün 27 Şubat

Personel Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği ve Okul Servis Araçları Hizmet Yönetmeliği?ne göre (S,J Plaka) personel servis taşımacılığı ve okul servis taşımacılığı yapılabilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi?nden 1 yıl süre ile geçerli çalışma izin belgesinin alınması zorunluluğu bulunmaktadır.

Esnafımızın herhangi bir hak kaybı yaşamaması ve mağdur olmamaları için S Plakalı araçların Çalışma İzin Belgelerini, J Plakalı araçların ise Özel İzin Belgelerini en geç 27 Şubat 2017 tarihine kadar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı?ndan almaları gerekmektedir. Esnafımızın konuya hassasiyet göstermelerini ve çalışma izin belgelerini ve özel izin belgelerini her yıl yenilemelerini önemle duyururuz.