TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU İLE MUSİKİ TADINDA MUHTEŞEM BİR KONSER DAHA
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU İLE MUSİKİ TADINDA MUHTEŞEM BİR KONSER DAHA

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRK SANAT MÜZİĞİ TOPLULUĞU İLE
MUSİKİ TADINDA MUHTEŞEM BİR KONSER DAHA

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu, Çorlu Memduh Şevket Esendal Sahnesinde tüm sanatseverleri adeta büyüledi. Hınca hınç dolan salonda TEMEK Konserlerinin ikincisiyle katılımcılarına muhteşem bir müzik ziyafeti sunan topluluk, Şef Yüksel Yavuz ve Şef Emrah Özcan yönetiminde Türk Sanat Müziğinin Hüzzam ve Rast Makamındaki en seçkin eserlerinden 40 şarkılık repertuvarıyla adeta profesyonellere taş çıkardı.

Seslendirilen tüm eserlere eşlik eden katılımcılarla özellikle Memleketim, 10. Yıl ve İzmir Marşlarının söylenmesi esnasında tam bir coşku seli yaşandı. Konser sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behcet Atlı tarafından Koro Şeflerine çiçek takdimi, Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürü Hüseyin Yaşar tarafından tüm kursiyerlere karanfil ve belgeleri verildi. Cumhurbaşkanımızın Tekirdağ'ı ziyaretiyle oluşan yoğun programdan dolayı konsere katılamayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Albayrak'ın "TEMEK bünyesinde açılmış olan Türk Sanat Müziği kursumuzu başarıyla tamamlayan kursiyerlerimizi ve şeflerini canı gönülden kutluyorum. Böyle güzel bir sanat gecesinde aranızda olamamaktan duyduğum üzüntüyü belirtir, tüm Çorlulu sanatsever halkımıza en içten saygı, sevgi ve selamlarımı sunarım." mesajı iletildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Hayat Boyu Öğrenme Şube Müdürlüğü tarafından halkın talepleri üzerine Tekirdağ'ın 11 ilçesinde de pek çok branşta yüzü aşkın dalda ücretsiz MEB sertifikalı "TEMEK" - Tekirdağ Meslek Edindirme Kursları düzenlenmektedir. Kurslar için; 0850459 3403 ? 0850459 3109 nolu telefonlardan bilgi alınarak, temek.tekirdag.bel.tr web sayfasından başvuru yapılabilinmektedir.