TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Uyuşturucu ile Mücadele Eğitici Eğitimi
Uyuşturucu ile Mücadele Eğitici Eğitimi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Uyuşturucu ile Mücadele Bağımlılık Yapıcı Maddeler ve Zararlı Etkileri" konulu eğitim semineri Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu'nun yanı sıra Daire Başkanları, Şube Müdürlerinin de katıldığı eğitim toplantısının açılış konuşmasını yapan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu bu eğitimin uyuşturucuyu önleme açısından önemli olduğunu ve programı desteklediğini belirtti, konuşmasının sonunda ise eğitime katılanlara teşekkür etti.

Eğitim programına konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Gamze Varol Saraçoğlu "Dünya ve Türkiye'de Bağımlılık Yapıcı Madde Kullanımı ve Bağımlılık Yapıcı Madde Kullanımının Türkiye'deki sonuçları" Uzm. Psikolojik Danışman Bingül Uzel," Yetişkinde Eğitici Eğitimi"  Komiser Yardımcısı Metin Arda " Bağımlılık Yapıcı Maddeler" Prof. Dr. Metin Donma "Çocuk ve Ergenlerde Madde bağımlılığı" Psikolog Elif Ulusoy "Bağımlı Birey Psikolojisi Kapsamında Ailenin Rolü" konularında katılanları bilgilendirdiler.

Eğitime katılımın yüksek olduğu gözlenirken, oturum değerlendirmesinde uyuşturucunun zararları ve nasıl önleneceği konusu tartışıldı ve öneriler dinlendi. Program sonrasında dinleyiciler eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Seminer sonunda seminerde emeği geçen konuşmacılara Sağlık İşleri Daire Başkanlığı tarafından plaket takdim edildi.

Güncel Haberler