TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ İLE İHTİSAS KOMİSYONLARINA ÜYE SEÇİMLERİ YAPILDI
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ENCÜMENİ İLE İHTİSAS KOMİSYONLARINA ÜYE SEÇİMLERİ YAPILDI

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisinin 11/04/2017 tarihli toplantısında görev süreleri biten komisyonlara yeni üyeler, seçim yapılarak bir yıl süreyle görevlendirilmişlerdir.

Yapılan seçimler sonucunda; Büyükşehir Belediye Encümenine bir yıl süreyle Ahmet SARIKURT, Vahit ASLAN, Doğan ÖZMAN, Volkan SOĞANCILAR ve Münür KARAEVLİ seçilmişlerdir.

İmar ve Bayındırlık Komisyonuna üye olarak bir yıl süreyle; Halil İbrahim ERKAN, Funda SERFİÇE, Oğuz ÇAKMAK, Cihan GAYGUSUZOĞLU, Volkan SOĞANCILAR, Ergun ER, Nuh NUHOĞLU, Orkun Ekrem YILMAZ ve Nevzat BAHAR oybirliği ile seçilmişlerdir.

Plan ve Bütçe Komisyonuna üye olarak bir yıl süreyle; Ömer CEBE, Nazmi DUYGU, Varol TÜREL, Gülferah GÜRAL, Sami İKİZLER, Hüseyin Vasfi GÜNER, Ensar SİVRİ, Akın YILMAZ ve Ömer KILINÇ oybirliği ile seçilmişlerdir.

Çevre ve Sağlık Komisyonuna üye olarak bir yıl süreyle; Ali BAKIR, Fatih ERTEM, Bülent ERES, Salih DÖNMEZ ve İbrahim Halil YERLİOĞLU oybirliği ile seçilmişlerdir.

Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna üye olarak bir yıl süreyle; Ömer Faruk KÜÇÜK, Vahit ASLAN, Bülent ERES, Funda SERFİÇE ve Hasan ERGÜN oybirliği ile seçilmişlerdir.

Ulaşım Komisyonuna üye olarak bir yıl süreyle; Mustafa KARAÇAY, Erdoğan DEMİRCİ, İmdat ÖZGÖR, Ali BAKIR ve Ali Rıza ETİ oybirliği ile seçilmişlerdir.

 

Komisyonlar ilk toplantılarını yaparak, komisyon başkanı, başkan vekili ve raportörleri belirleyerek çalışmalarını başlatmışlardır.

 

 

Güncel Haberler