Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanlığı Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Brifing Toplantısına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün, Fatih Ünsal ve Dr. Kaan Gaytancıoğlu ile Başkan Danışmanları Nejat Erdoğan ve Yrd. Doç. Dr. İpek Elif Atayman'ın da katıldığı toplantıda, Basın Yayın ve Halka İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz tarafından dairenin faaliyetleri, personel yapısı ve çalışma sistemi ile ilgili bilgi verildi.