Başkan Kadir Albayrak Bak Bi TV'ye Konuk Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Bak bi TV'de Gazeteci Şerif Baysalan'ın hazırlayıp sunduğu "Şerif Baysalan'la Nalına Mıhına Tekirdağ" adlı programa konuk oldu.

Programda Şerif Baysalan'ın sorularını yanıtlayan Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında da bilgi vererek "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kurulduğumuz 2014 yılından bu yana birçok önemli projeyi hayata geçirdik, geçirmeye de devam ediyoruz. Çalışmalarımız sonucunda Tekirdağ, Türkiye'nin önemli büyükşehirleri arasında yerini aldı. Tekirdağ doğası, sanayisi, tarım ve hayvancılığı ile çok özel bir kent. Biz de bu özelliklerini dikkate alarak, vatandaşlarımızın da önerileri doğrultusunda projelerimizi hayata geçiriyoruz" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın konuk olduğu "Şerif Baysalan'la Nalına Mıhına Tekirdağ" programı 8 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de Bak bi TV'de izlenebilecek.