TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehir Belediyesi Yaşlıları Yemekte Buluşturdu
Büyükşehir Belediyesi Yaşlıları Yemekte Buluşturdu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Yaşlılar Haftası dolayısıyla Huzurevinde kalan yaşlıları yemekte buluşturdu.

Değirmenaltı Bahçe Restoranda düzenlenen etkinliğe, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Talat Atay, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Serpil Cenker, huzurevi sakinleri ve Büyükşehir belediyesi personeli katıldı.

"SİZLER GELENEK VE GÖRENEKLERİMİZİ GENÇ NESİLLERE ÖĞRETECEK KİŞİLERSİNİZ"

Yemekte bir konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Talat Atay, Büyükşehir Belediyesinin Sosyal hizmetler alanında yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi ve yaşlılara sadece yaşlılar gününde değil, her zaman saygı gösterilmesi gerektiğini söyledi. Atay, "Sizler gelenek ve göreneklerimizi genç nesillere aktaracak ve öğretecek kişilersiniz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum" dedi. 

Yemekte Tekirdağ Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çorlu Huzurevi ile Saray, Şarköy ve Hayrabolu'dan katılan misafirler kaynaşarak sohbet etme fırsatı buldular. Canlı müzik eşliğinde dans ederek oynayan konuklar, unutamayacakları bir gece yaşadılar ve gönüllerince eğlendiler. Geceye katılan misafirler, bu güzel organizasyon için başta Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı ve personeline teşekkürlerini ilettiler.

Güncel Haberler