TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü Malkara Evrak Kayıt Servisi Hizmete Açıldı
Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü Malkara Evrak Kayıt Servisi Hizmete Açıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü Malkara İlçesi Evrak Kayıt Servisi, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ticari Plaka esnafının işlerini kolaylaştırmak ve Merkez Süleymanpaşa İlçesine gelmeden kendi ilçelerinden işlemlerin yapılmasına imkan sağlamak amacıyla düzenlenen Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü Malkara Evrak Kayıt Servisi'nin açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman vatandaşın ve esnafın yanında olduklarını belirterek, "Ulaşım Dairesi Başkanlığımızın Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü Evrak Kayıt Servisi'ni Malkara'da hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Malkaralı esnafımız Süleymanpaşa'ya gelmek zorunda kalmadan Malkara'dan işlemlerini halledebilecek. Ayrıca aynı anda Büyükşehir Belediyesi veznemiz de hizmete girdi. Esnafımız ve vatandaşımız büyükşehir ile ilgili işlemlerini bu servisimizden gerçekleştirebilecek. Hizmet servisimiz bu anlamda Malkaralı esnaf ve vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlayacak, hayırlı olsun" dedi. Başkan Albayrak daha sonra servisi gezerek yetkililerden servisin çalışma sistemi ile ilgili bilgi aldı.

Açılışa Başkan Albayrak'ın yanı sıra Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İsmail Şen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Ulaşım Daire Başkanı Erdin Eral, Zabıta Daire Başkanı Hasan Bayram, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, şube müdürleri ve vatandaşlar ile esnaflar katıldı.

Malkara'da hizmete açılan Ticari Plakalar Şube Müdürlüğü Evrak Kayıt Servisi Malkara ile birlikte Hayrabolu ve Şarköy İlçelerinde faaliyet gösteren şoför esnaflarına da hizmet verecek.