TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Hayrabolu'da Hizmete Girdi
Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Hayrabolu'da Hizmete Girdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Tekirdağ'da vatandaşlarımıza modern, konforlu, güvenli, yenilenebilir ve sürdürülebilir bir toplu taşıma hizmeti verme amacıyla hayata geçirilen, Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) Hayrabolu İlçesi'nde düzenlenen törenle hizmete başladı.

Hayrabolu Belediyesi önünde düzenlenen TETUS Hayrabolu açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, modern toplu taşıma sistemini Hayrabolu'da da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımıza modern ve konforlu bir toplu ulaşım hizmeti sunma adına şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmaların meyvelerini alıyoruz. Hayrabolu İlçemizde de TETUS projesini hayata geçiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 65 yaşüstü ve engelli vatandaşlarımız TETUS hizmetimizden ücretsiz olarak faydalanabilecek. Tüm Hayrabolulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'da yaptığı konuşmada, TETUS'un Hayrabolu'da hayata geçirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Başta Başkan Albayrak olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral'da Hayrabolu'da hizmete girenTETUS sistemininin ayrıntıları ile ilgili bilgiler verdi. Ulaşım Dairesi Başkanı Eral, "Hayrabolu'da hizmete sunduğumuz TETUS sistemi içerisinde 22 araç, Hayrabolu-Süleymanpaşa, Hayrabolu-Muratlı ve Hayrabolu İlçe merkezinde vatandaşlarımıza toplu ulaşım hizmeti verecek" dedi.

Hayrabolu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muzeffer Gülay da, bir konuşma yaparak Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TETUS Sisteminin hayata geçirilmesi ve Hayrabolu şoför esnafına verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Albayrak, beraberindeki heyet ile birlikte kurdelayı keserek TETUS açılışını gerçekleştirdi. Başkan Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu ile birlikte açılışın ardından son model araçları inceledi, ilk kartı makineye okuttu ve direksiyona geçmeyi de ihmal etmedi.