Kadın Sağlığı Eğitim Programı devam ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi Sosyal Hizmet Uzmanı Simge Nur Öksüz tarafından düzenlenen Kadın Sağlığı Eğitim Programı devam ediyor. 06.04.2018 tarihinde üçüncü haftası düzenlenen programda katılımcıların isteği üzerine Kadın Danışma Merkezi Psikoloğu Meltem Şentürk, katılımcıların Aile içi iletişim, çocuk ve ergenlere yaklaşım tarzları ve eşler arası davranışlar hakkında katılımcılardan gelen soruları yanıtladı. Eğitim Simge Nur Öksüz 'ün anlattığı Temizlik ve Beslenme Alışkanlıkları konusu ile devam etti. Kadın Sağlığı Eğitimine katılmak isteyen tüm kadın vatandaşlarımız Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi'ni arayacak düzenlenen ücretsiz eğitim ve seminerlere katılabilirler.