Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meslek Tanıtım Günlerine Katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Şube Müdürlüğü, Süleymanpaşa İlçesi Tuğlacılar Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Meslek Tanıtım Günleri etkinliğine katıldı.

Anadolu Lisesi 12. Sınıf öğrencilerine meslek tanıma konusunda farkındalık kazandırmak ve öğrencilerin meslek tercihlerinde bilinçli davranmasını sağlamak amacıyla düzenlenen Meslek Tanıtım Günlerinde Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları Şube Müdür Vekili Tamer Artun, öğrencilere işletme bölümü, özel sektör ile kamu kurum ve kuruluşlarında işletme bölümü mezunlarının istihdamları hakkında bilgi verdi.

Meslek Tanıtım Günleri Tamer Artun'un sunumunun ardından öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılması ile son buldu.