TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Kutlandı
Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası Kutlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın yanı sıra İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün katılımıyla düzenlenen 'Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası' etkinliği Tekira Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Etkinliğe katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, standları gezerek yetkililerden bilgi aldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı standını da ziyaret eden Başkan Albayrak, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral'dan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Başkan Albayrak ayrıca, çocukları ve vatandaşları, trafik konusunda bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla bastırılan çeşitli dergi ve promosyon ürünlerini de vatandaşlara hediye etti.

Trafik Haftası'nın önemine değinen Başkan Albayrak, "Trafik, bir şehirde yaşayan herkesi ilgilendiren oldukça önemli bir konu. Özellikle çocuklarımızın trafik kuralları konusunda bilgilendirilmesi gerekiyor. Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak trafik konusunda halkımızı bilgilendirmek ve bilinçlendirmek için bu konuda çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Ulaşım dairemizin bu konuda önemli çalışmaları var. Bugün de burada trafik haftası dolayısıyla, Emniyet ve Jandarma gibi diğer paydaşlarımızla birlikte düzenlenen etkinlikte halkımızla bir araya geldik. Trafik haftamız kutlu olsun" dedi.

Başkan Albayrak, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ile birlikte diğer standları da gezerek yetkililerden bilgi aldı ve trafik haftalarını kutladı.

Trafik haftası kutlamaları kapsamında ayrıca, Yelken Kulübü önünden Tekira'ya kadar Emniyet, Jandarma ve Büyükşehir Belediyesi'nin katılımı ile bir araç korteji de gerçekleştirildi.