Öğrencilere Yönelik Trafik Eğitimleri Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün, 06-14 Mayıs Karayolu ve Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri ile birlikte, İlköğretim Öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği ve Süleymanpaşa İlçesi'nden başlayan trafik eğitimleri, Marmara Ereğlisi, Saray ve Hayrabolu İlçeleri ile devam etti.

Trafik Polisi ve Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri nezaretinde akülü arabalar ile trafik eğitim parkurunda tur atan öğrenciler, trafik kurallarını ve trafik işaretlerini eğlenceli bir şekilde öğrenme fırsatı buldular. Marmara Ereğlisi'nde gerçekleştirilen eğitimlere katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adil Özer, öğrencilere başarılar diledi ve trafik eğitimini veren Emniyet ve Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerine kolaylıklar diledi.

Eğitimlerin sonunda öğrencilere bilgilendirici ve eğitici broşürlerin yanı sıra çeşitli hediyeler de verildi.