Süleymanpaşa'da Ücretsiz İnternet Hizmeti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Cumhuriyet ve Gölbaşı Gençlik Parklarının ardından Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanda da ücretsiz WİFİ hizmeti vermeye başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında vatandaşlar, Süleymanpaşa Barış ve Özgürlük Parkı'ndan Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübüne kadar uzanan bölümde wifi hizmetinden faydalanabilecek. Vatandaşların ücretsiz olarak faydalanacağı 'Büyükşehir WİFİ' hizmeti, 165 bin metre kare Süleymanpaşa Sahil Dolgu Alanında, 160 bin metre kare Cumhuriyet Parkında ve 125 bin metre kare gölbaşı parkının tamamında verilecek olan wifi hizmeti ile proje, 450 bin metre kare kapsama alanı ile wifi Trakya'nın en büyüğü olma özelliği taşıyor.

Proje alt yapıları tamamen Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından sağlanmış olup, yönetimi tamamen Bilgi Teknolojileri Şubesi tarafından sağlanmaktadır.