Düşey İşaretleme Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, Tekirdağ il genelinde tüm ilçelerde eskiyen trafik levhalarını yenileriyle değiştirme ve gerekli noktalara yeni trafik levhaları dikme suretiyle düşey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Trafik levhalarını yenileme çalışmaları kapsamında Hayrabolu'da faaliyette bulunan Trafik Hizmetleri Ekipleri, Lahana-Dağcalı yolu, Dambaslar, Büyük Karakarlı, Avluobası, Canhıdır, Delibedir, Hacıllı, Kurtdere ve Soylu Mahallelerinde düşey işaretleme çalışmalarını tamamladı.

Sürücü ve yayaları bilgilendiren ve trafikte güvenli hareket etmelerine yardımcı olan trafik levhalarının yenilenme işlemleri, belirli bir program ve ihtiyaçlar doğrultusunda bundan sonra da devam edecek.