TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Büyükşehirden Çerkezköy Kreşi ve Gündüz Bakımevine Akıllı Tahta
Büyükşehirden Çerkezköy Kreşi ve Gündüz Bakımevine Akıllı Tahta

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kreşi ve Gündüz Bakımevi, 2018-2019 eğitim-öğretim yılına akıllı tahta ile başladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından alınarak kurulumu yapılan akıllı tahta ile öğrencilere, derslerin hem işitsel hem de görsel olarak daha zengin bir biçimde öğrenebilme imkanı tanınıyor. Öğrencilerin derslerini zevkle yapabilmesini sağlayan akıllı tahta, Gündüz Bakımevinde bulunan üç sınıf tarafından ortak olarak kullanılacak.

KULLANIM KOLAYLIĞI İLE DERSLER DAHA VERİMLİ GEÇİYOR

Öğretmenlerin hazırladığı bütün dijital dokümanları rahatlıkla öğrenciye aktarabildiği sistem sayesinde öğrenciler, görsel olarak desteklenen dersler ile öğrenme sürecini olumlu yönde ilerletebiliyor. Akıllı tahta, kablolu ve kablosuz internet bağlantı özelliğine sahip, çoklu bağlantı noktaları sayesinde USB, HDMI ve VGA Portları ile diğer cihazlarla kolayca bağlantı kurulmasını sağlıyor. İnternet ortamından indirilen materyaller veya arşivde bulunan mevcut kaynakların kullanılması ile öğrenciler için derslerin daha verimli geçmesi sağlanıyor.

ÖĞRENCİLER EĞLENEREK ÖĞRENECEK

65 inç ekran, DLED teknolojisine sahip çözünürlüklü Ultra HD İnteraktif akıllı tahta, çoklu dokunmatik ekran özelliği sayesinde birden fazla kişinin tahtayı kullanmasına olanak sağlıyor.  Ayrıca sistem ile Fen ve Doğa, Okuma Yazmaya Hazırlık etkinliklerinde, Zihinsel Gelişim çalışmalarında ve Müzik ve Ritim çalışmalarında çocukların derse aktif olarak katılımları sağlanıyor.

Güncel Haberler