Ruşen Güneş Caddesi Trafiğe Açıldı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa İlçesi Ruşen Güneş Caddesi'nde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından bir süredir devam eden altyapı, yol ve tretuvar çalışmaları tamamlandı ve cadde trafiğe açılarak halkımızın hizmetine sunuldu.

Ruşen Güneş Caddesi'nde incelemelerde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Ruşen Güneş Caddesi'nde çalışmalarımız tamamlandı. Süleymanpaşa İlçemize önemli bir bulvar kazandırdık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Öte yandan Ruşen Güneş Caddesi'nin trafiğe açılması ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından caddenin sahil bağlantı noktasında sinyalizasyon çalışmalarının da tamamlanması ile birlikte bir süredir hizmet veren Eski Şarap Fabrikasının olduğu noktadaki kavşak geçişi kapatıldı. Vatandaşlarımız Tekira'nın  oradan sahile ulaşmak için Ruşen Güneş Caddesi'ni kullanabilirler.