TEKİM İletişim Merkezi Çalışanlarına `'Çalışma Hayatında İş Stresi, Öfke ve Tükenmişlik `' konulu eğitim verildi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezinde görevli Psikolog Meltem ŞENTÜRK tarafından TEKİM Tekirdağ İletişim Merkezi vardiyalı grup çalışanlarına 19.12.2018 tarihinde `'Çalışma Hayatında İş Stresi, Öfke ve Tükenmişlik `'konulu eğitim verildi. Eğitim, Stres Yönetimi, Stresin Etkileri, Tetikleyen Koşullar, Stresle Örgütsel ve Bireysel Başa Çıkma Stratejileri, Öfke Yönetimi, Öfkeyi İfade Etme Biçimleri, Öfke Nedenleri, Öfkenin Doğrudan ve Dolaylı Belirtileri, İş Yerinde Öfke, Tükenmişlik, Tükenmişlik Belirtileri, Bireysel ve Organizasyon Düzeyinde Yapılması Gerekenlerin anlatıldığı eğitim video sunumu ile devam etti. Bir buçuk saat süren eğitim, katılımcıların soruları ile sonlandırıldı. Eğitim sonunda Kadın Danışma Merkezlerinin işleyişi hakkında personele bilgi verildi.