Kapaklı-Çerkezköy-Kızılpınar Hattı Otobüs seferlerimiz Başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Kapaklı-Çerkezköy-Kızılpınar hattında toplu taşıma hizmetine başladı. Tekpark'a ait araçlar ile gerçekleştirilecek toplu taşıma hizmetinin tüm vatandaşlarımıza hayırlı olması dileğinde bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ulaşım alanında yeniliklere devam edeceklerini söyledi.

Kapaklı-Çerkezköy-Kızılpınar hat güzergahı; Kapaklı İlçe otogarından kalkış ile Pınar Bulvarı, Atatürk Caddesi. (D567), Atatürk Caddesi Hükümet Caddesi, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Eray Sokak, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Hükümet Caddesi, Atatürk Viyadiğü, Cengiz Topel Caddesi, Güçlü Sokak, İnönü Caddesi, Kızılpınar Mahallesi Atatürk Caddesi, Hürriyet Caddesi, Saygın Sokak, İstiklal Caddesi, İnönü Caddesi, M. Hikmet Uğraş Caddesi, Üründül Sokak, Cengi Topel Caddesi, Atatürk Viyadiğü, Hükümet Caddesi, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Eray Sokak, Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi, Hükümet Caddesi, Öztrak Caddesi, Atatürk Caddesi, Atatürk Caddesi. (D567), Pınar Bulvarı, Kapaklı İlçe otogarı varış.