Daire Başkanlığımıza Teşekkür Plaketi

Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanı Yüksel Özdal, Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğümüzün geliştirmiş olduğu  "Taşınmazmal Yazılım Programı" ve daire başkanlıklarına vermiş olduğu destekten dolayı Bilgi İşlem Dairesi Başkanı R. Alpaslan Kurtoğlu ve Yönetim Bilgi Sistemleri Şube Müdürlüğü personelimize teşekkür ederek plaket takdim etti.

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız tarafından, Emlak İstimlak Dairesi Başkanlığı ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının da katılımıyla ortak yürütülen "Taşınmaz Takip Uygulaması" ile belediyemiz taşınmazlarının ve taşınmazlar üzerinde gerçekleşen işlemler kayıt altına alınarak değer ve maliyetleme bilgilerinin tutulması sağlanmış oldu. Taşınmaz kayıtlarının muhasebe ve amortisman karşılıklarının oluşturulması esnasında yaşanan problemler giderilerek yıl sonu hesaplamaları sağlıklı bir şekilde gerçekleştirildi. Uygulama ayrıca yönetmeliklerde tanımlanan birçok rapor ve doküman üreterek, birimler arası koordinasyonun tam anlamıyla sağlanmasına olanak vermektedir.