ISO 27001 BİLGİ GÜVENLİĞİ SİSTEMİ DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız ISO 27001 Bilgi Güvenliği Sistemi kapsamında denetime tabi tutuldu.

Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi gereksinimlerini tanımlayan ve tek uluslararası denetlenebilir standart olan ISO 27001 kapsamında gelen heyet, kurum içinde yeterli ve orantılı güvenlik önlemlerinin alınıp alınmadığını kontrol etti. Denetimde, kurumsal bilgi güvenliğinin sağlanmasında insanları, süreçleri ve bilgi sistemlerini içine alan ve üst yönetim tarafından desteklenen bir yönetim sistemi olan ISO 27001'nin uygulamadaki yeterliliği ölçüldü. Denetimin başarıyla tamamlandığını belirten heyet, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı R. Alpaslan Kurtoğlu ve özveri ile çalışan ekibine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.