Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden Yaşlılar Haftası Etkinliği

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası dolayısıyla etkinlik düzenledi. Etkinlikte 11 ilçeden yaşlılar bir araya geldi.

Süleymanpaşa ilçesinin Değirmenaltı Mahallesi'nde gerçekleşen etkinliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Talat Atay, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı, Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak, "Bir insanın yaşı ne olursa olsun gelecekten söz ediyorsa o insanın yaşı gençtir. Tekirdağ, Türkiye'nin en güzel illerinden bir tanesi. Tekirdağ'da yaşayan her bir vatandaşımız gelecek günlerin daha da güzel olacağını bilerek yaşıyor. Ben, bu duygularla etkinliğimize hoş geldiniz diyorum" dedi.

Yaşlılar Haftası Etkinliği yapılan konuşmaların ardından müzik dinletisi ile son buldu.