Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Mahalle Muhtarlarının Kasis Taleplerini Değerlendirdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, mahalle muhtarlarının taleplerinin değerlendirilmesi konusunda yapılacak olan çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulundu.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürü Arif Kaya, ilgili personel ile birlikte Saray İlçesi Çayla Mahallesi, Kapaklı İlçesi Karlı ve Uzunhacı Mahallelerinde, mahalle muhtarlarının kasis yapılmasını talep ettiği noktalarda incelemelerde bulundu.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak, Tekirdağ il genelinde mahalle muhtarları ile sürekli irtibat halinde olduklarını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Gelen istek ve talepler doğrultusunda ilgili şube müdürlerimiz ve personellerimiz, yerinde, gerekli incelemeleri yapıyorlar. Mahalle muhtarlarımızdan gerekli bilgileri alıyorlar. Taleplerin yerine getirilmesi doğrultusunda elimizden gelen gayret ve hassasiyeti gösteriyoruz" dedi.