Akıllı Kentler Konulu Sunum Gerçekleşti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız tarafından Akıllı Şehirler konulu sunum gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen sunuma Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Sertaç Balyemez, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu, daire başkanları ve şube müdürleri katıldı.

SAMPAŞ Genel Müdürü Selçuk Ilıkcan tarafından verilen Akıllı Kentler sunumunda, akıllı şehir çözümleri, akıllı belediyecilik, kentsel gelişim hizmetleri, kentsel finansman hizmetleri ve kentsel yapım taahhüt işleri konularında bilgilendirme yapıldı.