Enerji Verimliliği Sunumu Gerçekleştirildi

Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığımız tarafından Vodafone, Netcad ve Triombil işbirliğiyle Enerji Verimliliği sunumu gerçekleştirildi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Fatih Ünsal, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan,  Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Alpaslan Kurtoğlu ve daire başkanları katıldı.

Sunumda, enerji verimliliği konusunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesindeki enerji hatları, panolar ve motorların akıllı sensörlerin takip edilmesi ile kurum faturalarında ciddi tasarruf sağlayacak çözümler anlatıldı. Ayrıca firmaların Belediyeler özelinde kullanılacak Akıllı Trafik, Engelsiz Yaşam, 360 Panoramik Ölçekli Çekim, Arttırılmış Gerçeklik Mobil Çözümleri ve Akıllı Atık Toplama çözümleri hakkında katılımcılara sunumlar yapıldı.