İtfaiye Dairesi Başkanlığı çalışanları ile psikolojik eğitimler konusunda ihtiyaçların, istek ve taleplerin konuşulduğu tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

12-13 Aralık tarihlerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası Toplantı Salonunda, Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi psikologları tarafından İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde Süleymanpaşa, Hayrabolu, Malkara, Şarköy ilçelerinde çalışan personellere verilmesi planlanan psikolojik eğitimler konusunda ihtiyaçların, istek ve taleplerin konuşulduğu tanışma ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Psikolog Meltem ŞENTÜRK ve Psikolog Damla ERKAN'ın Kadın Danışma Merkezlerinin tanıtımını yapmasıyla başlayan toplantı, personelin en çok karşılaştığı problemlerin, yaşadıkları örnek olayların paylaşılması ve sorularının cevaplanması ile devam etti. Toplamda 81 kişinin katıldığı toplantıda, personelin verilecek psikolojik eğitimlerden daha fazla verim elde etmesi adına katkı sağlandı.