Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi Çalışanlarına Çocuk Hastalıkları ve İlkyardım Eğitimi verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi öğretmenleri ve yardımcı çalışanlarına Sağlık İşleri Şube Müdür V. Dr. Gökhan GÖZDE tarafından eğitim verildi. Eğitimde öğretmen ve yardımcı çalışanlara çocuk hastalıkları, ilkyardım ve hijyen eğitimi de verildi.

Eğitimin tamamlanmasının ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Özel Çerkezköy Gündüz Bakımevi Müdürü Ezgi İPEK, çocukların sağlıklarının her şeyden önemli olduğunu belirtti. Kuruluş Müdürü Ezgi İPEK "Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen eğitimler kapsamında kreşimizde çocuk hastalıkları ve ilkyardım gibi sağlık konularını eğiticilerimize ve çalışanlarımıza aktardık. Faydasını çok fazla gördüğümüz bu eğitimlerle çocuklarımıza daha kaliteli hizmet veriyoruz. Çocuklarımızın sağlığı her şeyin önünde, bu sebepledir ki sağlık konusu en önemli konularımızdan birisi." diyerek sözlerini bitirdi.