Şehir Hastanesi Bağlantı Yollarında Başlattığımız SSB Beton Yol Yapım ve BSK Sıcak Asfalt Serim Çalışmalarımız Tamamlandı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Ekiplerince, Tekirdağ Şehir Hastanesi Bağlantı Yollarında Başlattığımız Yol Yapım Çalışmalarımız Tamamlandı. Çalışmalar sonunda toplamda 3 bin 800 metre yol yapıldı. Bu işlemler için 1 ekskavatör, 1 kanal kazıcı, 1 greyder, 2 silindir, 1 asfalt serici kullanıldı. Ayrıca günde ortalama 10 Kamyonla 126 gün boyunca çalışma yapıldı. 63 bin metreküp hafriyat, 11 bin metreküp alt temel, 3 bin 500 metreküp SSB beton yol, 3 bin ton binder asfalt yapımı, 4 bin 300 ton da aşınma asfaltı serimi tamamlandı.Yapılan çalışmalar kapsamında bugüne dek malzeme bedelleri de dâhil 5,7 milyon TL harcandı.

Vatandaşlarımıza Hayırlı Olsun.