Başkan Albayrak İtfaiye Daire Başkanlığından Brifing Aldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, daire başkanlıkları ile yıl sonu değerlendirme toplantılarına devam ediyor.

2014 yılının sonuna yaklaştığımız günlerde daire başkanlıklarının faaliyetlerini dinlemek, 2014 yılında yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunmak, 2015 yılı için planlanan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunmak amacıyla İtfaiye Daire Başkanlığı ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

100. Yıl Mahallesindeki İtfaiye binasında yapılan ve Genel sekreter Murat Yazan’ın yanısıra Genel sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz, Danışmanlar Fatih Ünsal, Neşet Erdoğan ve ilçe itfaiye müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantıda İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan’dan 2014 yılı içinde yapılan çalışmalarla ilgili brifing alan Başkan Albayrak, “2014 yılının son ayında daire başkanlıkları ile değerlendirme toplantılarında bir araya geliyorum.  2014 Yılının durum değerlendirmesini ve 2015 yılındaki hedeflerimizi konuşuyoruz” dedi.