Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile AKUT Tekirdağ Temsilciliği arasında yardımlaşma protokolü imzalandı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen törende Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile AKUT Tekirdağ Temsilcisi Murat Kılıç tarafından protokol imzalandı. İmzalanan protokol çerçevesinde, kurumsal amaçlar doğrultusunda her konuda yardımlaşmada bulunulacak ve birlikte çalışmalar yapılacak. Protokolün hayırlı olmasını dileyen Başkan Albayrak, böyle bir protokolün düzenlenmesinden memnuniyet duyduğunu ve yardımlaşma protokolünün oldukça faydalı olacağını söyledi. Protokol imza töreninde İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan da hazır bulundu.