Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonuçları Basın Açıklaması (16 MART 2015)

Çanakkale Savaşları'nın 100. Yılı Anısına Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenler Belli Oldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü  tarafından Çanakkale Savaşları'nın 100. Yılı anısına düzenlenen "Çanakkale Savaşları'nda Tekirdağ" konulu Nesir (Kompozisyon) ve Şiir yarışmalarında dereceye giren eserler ve sahipleri Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen basın toplantısı ile açıklandı.

Dereceye giren eserleri ve sahipleri bizzat açıklayan ve tüm katılımcılara teşekkür eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Çanakkale Savaşları'nın 100. Yılı anısına düzenlediğimiz kompozisyon ve şiir yarışmalarına birbirinden güzel eserlerle başvuran tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Jürimiz dereceye girecek olan eserleri seçerken gerçekten çok zorlandı. Çanakkale Savaşları'nın 100. Yılında Çanakkale'de yaşanan mücadeleyi ve ruhu unutmamak ve unutturmamak için oldukça güzel eserler ortaya çıktı. Etkinliklerimiz bundan sonra da devam edecek" dedi.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Özcan Kabak'ta yarışmalar ile ilgili kısa bir bilgi verdi ve dereceye girenlere ödüllerin 18 Mart Günü düzenlenecek törenle verileceğini söyledi.

Çanakkale Savaşları'nın 100. Yılı anısına, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nca düzenlenen "Çanakkale Savaşları'nda Tekirdağ" konulu NESİR (Kompozisyon) ve ŞİİR yarışmalarında dereceye giren eserler ve katılımcılar aşağıya çıkarılmıştır.

A- NESİR ( Kompozisyon ) YARIŞMASI

? Yarışmaya Katılan Eser Sayısı : 17