Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinden Yeni Bir Hizmet Daha: E-Hizmet

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Tarafından geliştirilen ehizmet.tekirdag.bel.tr Platformu vatandaşlarımızın kullanımına sunulmuştur. Bu platformumuzda;

1-  İlan-Reklam Bayan Kaydı: Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından talep edilen uygulamayla vatandaşlarımız ilan reklam beyan kaydında bulunup ödeyecekleri tutarları anında öğrenebileceklerdir.

2-  Bilgi Edinme Başvurusu: Bilgi Edinme Hakkı Kanunu'na istinaden oluşturulan bu uygulamayla vatandaşlarımız belediyemizden bilgi edinme başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

3-  Muhtar İstek-Şikayet: Tekirdağ İl Sınırında bulunan bütün muhtarların istek ve şikayetlerinini girebileceği uygulamamızdır.

4-  İş Başvurusu: İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından talep edilen uygulamayla vatandaşlarımız online olarak özgeçmiş oluşturup belediyemize iş başvurusunda bulunabilecektir.