Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etkinlik Çadırı

51. Kiraz Festivali Etkinlikleri kapsamında, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı Sosyal Medya Koordinatörlüğü tarafından organize edilen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Etkinlik Çadırı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Sahil dolgu sahada yer alan etkinlik çadırının içerisinde; Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren TEKİM (Tekirdağ İletişim Merkezi), Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ve TESKİ ( Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi) vatandaşlara çeşitli bilgiler vermek üzere hazır bulundu.

Çadır içerisinde yer alan Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren TEKİM (Tekirdağ İletişim Merkezi) vatandaşlara genel bir Tekirdağ Memnuniyet Anketi düzenleyerek, vatandaşların talep ve şikayetlerini aldı. Ayrıca 7/24 hizmet sözü için kurulan birimlerini tanıtarak vatandaşların hangi platformdan nasıl sonuçlar alabileceklerini anlattı.

Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı doğal afetler hakkında bilgi vermek ve o gibi durumlar için vatandaşların sakin kalarak yapabilecekleri uygulamaları aktarmak üzere etkinlik çadırında yer aldı.

Zabıta Dairesi Başkanlığı  çadır içi huzuru sağlamak ve vatandaşları tüketici haklarını, bilincini kazandırmak için etkinlik çadırında yer aldı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı organizasyonla ilgili konularla ilgilenmek, geçmişte yaptıkları ve gelecekte yapacakları etkinlikleri aktarmak üzere etkinlik çadırında yer aldı.

Daire Başkanlıklarının yanı sıra çadırda yer alan TESKİ ise, alt yapı ve temiz içme suyu çalışmalarını aktarmak, yürüttükleri  "Suyunu Boşa Harcama" kampanyası ile suya karşı bilinç oluşturmak üzere vatandaşlara çeşitli bilgiler aktardı.

Çadırın içerisinde büyükler için yer alan birimlerin dışında, 5 gün boyunca saat 15.00'dan itibaren çocuklar için çeşitli animasyonlar yapıldı. Palyaço ve maskotlarla eğlenen çocuklar düzenlenen yarışmalar sonucunda çeşitli ödül ve hediyeler kazandı. Broşürler ve eşantiyon hediyelerle büyüklerin de eğlenip yarışabileceği oyunlar da düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Daire Başkanlarının katılımlarıyla ödüller dağıtıldı.