11 İLÇEYE 11 OKUL PROJEMİZ (SÜLEYMANPAŞA İLÇESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLKOKULU )
11 İLÇEYE 11 OKUL PROJEMİZ (SÜLEYMANPAŞA  İLÇESİ TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLKOKULU )

Süleymanpaşa İlçesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İlkokulu'nun temeli geniş çaplı katılımla düzenlenen törenle atıldı.6175 m2lik bir alanda tasarlanan, 672m2lik bir taban alanı ile 3350 m2 toplam inşaat alanına sahip olup olan Süleymanpaşa İlçesi Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi okulu projesi, 21 dersliğin yanı sıra kütüphane, laboratuvar, işlik, resim odası ve çok amaçlı salon gibi eğitimi destekleyen birçok birimi de içinde barındırmaktadır. Geniş bir bahçeye sahip olan okulda çokça yeşil alan kullanılarak öğrencilerin teneffüslerini doğa ile iç içe geçirebilmesi amaçlanmıştır. Ayrıca projede basketbol sahası ve 138 kişilik tribün ve alanın eğiminden yararlanarak oluşturulan teraslarda birçok oturma alanı yer almaktadır.