İTFAİYE EKİPLERİMİZ 2,5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU YANGINDAN KURTARDI!
İTFAİYE EKİPLERİMİZ  2,5 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU YANGINDAN KURTARDI!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Malkara İtfaiye İstasyonu ekipleri 25 Ekim 2015 Pazar günü saat 10.45'de Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak'ta bulunan Erkan Dinç'e ait tek katlı evde Elektrik kontağından çıktığı öne sürülen yangından, evin içinde mahsur kalan 2,5 yaşındaki Nehir Dinç'i son anda yaralı halde kurtardı.

Çıkan yangından korkan küçük kız Nehir Dinç, yorganların arasında saklanarak itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmayı bekledi. Dumandan etkilenen küçük kız Malkara Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yangının ardından yaralanan Nehir Dinç'i hastanede ziyaret eden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; "Nehir Dinç'in sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi alıp, yaşanan olaydan dolayı üzüntü duyduğunu, ailenin mağdur olmaması konusunda tüm imkânların seferber edeceğini belirtirken, can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu" belirtti.