Otel'de Yangın Paniği

110 Acil Çağrı Merkezimize 29/10/2015 tarihinde saat 05:01'de gelen ihbar üzerine Malkara ilçesi Camiatik Mahallesinde 5 katlı otelin 2'nci katındaki bir odada yangın çıktığı bildirildi.  Alevler hızla yayılırken, otelin iç merdivenlerini de yoğun duman kapladı. Bu nedenle otelden çıkamayan vatandaşlar pencerelere çıkarak yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerimiz, binanın 4 ve 5. katında mahsur kalan 18 kişiyi merdivenli araçlarla kurtararak indirdi. Alevler yaklaşık yarım saat süren müdahale sonucu söndürülürken, yoğun dumandan etkilenen 18 kişi ambulanslarla Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekiplerimiz yangına müdahale ettikten sonra güvenlik önlemlerini de alarak olay yerinden ayrıldılar.