Terminaller Danışma Kurulu İlk Toplantısını Yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Uluslararası ve Şehirlerarası Yolcu Terminali Yönetmeliğinin 10. Maddesi gereği oluşturulan Terminaller Danışma Kurulu ilk toplantısını yaptı.

Süleymanpaşa Terminalinde gerçekleştirilen ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğü yetkilileri, Zabıta Dairesi Başkanlığı'nın yetkililerinin yanı sıra Saray, Çerkezköy, Çorlu, Süleymanpaşa, Şarköy, Malkara ve Hayrabolu terminallerinde faaliyet gösteren acenteler ile diğer kiracıların kendi aralarında seçtikleri birer temsilcinin katıldığı toplantıda, terminaller ile ilgili genel konular ve ilçe temsilcilerinden gelen talepler görüşüldü.

Danışma kurulunun, ilçe terminalleri ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı arasında köprü görevi göreceğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Danışma Kurulunun, Terminallerin daha verimli bir şekilde çalışması, vatandaşlarımıza rahat ve huzurlu bir seyahat etme ortamının oluşturulması adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile seyahat firmaları arasında diyaloğun artırılmasına büyük katkı sağlayacaktır. Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğümüzün öncülüğünde terminaller danışma kurulunun önemli kararlar alacağına inanıyorum. Danışma kurulunda alınacak kararlar bizim için de yol gösterici olacak " dedi.