Tekirdağ İtfaiyesi 8 Yeni Araç İle Güçlendi

Her geçen gün araç filosunu yenileyerek gücüne güç katan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı yine 8 itfaiye aracını bünyesine kattı.

8 araç için sahil dolgu alanında tören yapıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra  Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, bazı daire başkanları ile  itfaiye personeli katıldı.

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak itfaiyemizin müdahele gücünün Avrupa standartlarına ulaşabilmesi için 8 yeni araç daha aldıklarını belirterek  "Merkezde itfaiyemiz 4,5 dakikada kırsalda da  14 dakikada olay yerine ulaşıyor. Yeni araçlarımız Tekirdağ'a hayırlı olsun. Allah bize bu araçları kullanmayı nasip etmesin ama gerektiği zaman da bu araçların yokluğunu göstermesin" dedi.

Yeni alınan 8 araç ihtiyacı olan ilçelere gönderilecek.