Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, Rahat ve Güvenli bir Trafik Akışı İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde trafik işaret levhalarının takılması ile yol çizgi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şarköy'den Çerkezköy'e Hayrabolu'dan Süleymanpaşa'ya kadar tüm ilçelerde çalışmalarını sürdüren Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik işaret levhalarından yol çizgilerine, beton korkulukların yenilenmesinden yaya geçitlerine kadar, rahat ve güvenli bir trafik akışı için gerekli çalışmaları yapmaya devam ediyor.

Ulaşım Daire Başkanlığı olarak Tekirdağ genelinde trafik sirkülasyon düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerimiz ihtiyaç duyulan yerlerde vatandaşlarımızdan gelen istekleri de dikkate alarak yatay ve düşey işaretleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ayrıca yol güvenliğinin sağlanması adına yol kenarında bulunan demir korkuluk ve beton bariyerlerin yenilemelerine de devam ediliyor" dedi.