2. Süt Şenliğinin İlk Günü Çorlu'da Düzenlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Süt Şenliğinin ikincisi Çorlu'da düzenlendi. Çorlu Cumhuriyet Parkında düzenlenen şenliğe minikler büyük ilgi gösterdi. Düzenlene şenliğe Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci, Sağlık İşleri Daire Başkanı Deniz Bozdoğan, çok sayıda minik ve aileleri katıldı.

Çocuklara süt içme alışkanlığının kazandırılması ve faydalarının anlatıldığı şenliğin ilk günü çocuklar tarafından beğeni kazandı. Oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirdikten sonra sütle yapılan yiyeceklerin takdim edilesiyle çocuklar sağlıklı yiyecekleri keyifle tükettiler. Stantlarda dağıtılan hediyelerle ise miniklerin mutlulukları bir kat daha arttı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Sağlık İşleri Daire Başkanı Deniz Bozdoğan, organizasyonda görev alan personeller ve katılımcılar pasta keserek şenliğin ikinci yılını kutladılar.

2. Süt Şenliği'nin 2. günü 21 Mayıs 2016 Cumartesi günü 14:00-19:00 saatleri arasında Malkara İlçesi Şehitlik Caddesinde düzenlenecek.