Evde Temizlik Hizmeti İhtiyaç Sahiplerinin Yanında Olmaya Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 'Evde Temizlik Hizmeti' ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor. Vatandaşlar 0850 459 3407 numaralı telefonu arayarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğünden bilgi alabilecek.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından 11 ilçe kapsamında hayata geçirilen proje kapsamında, 10 ilçedeki 150 talep çerçevesinde 75 eve hizmet verildi. Sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden biri olan "Evde Bakım Hizmeti"  yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet veriyor. Vatandaşlar tarafından yapılan taleplerin değerlendirilmesi sonucu bakıma muhtaç vatandaşların yaşadıkları ortamlar sağlık koşullarına uygun hale getiriliyor.

Evde Temizlik Hizmetinden faydalanmak isteyen vatandaşlarımız 0850 459 3407 numaralı telefonu arayıp bilgi alarak Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğüne başvuruda bulunabilirler.