TEKİRDAĞ İL ÇEVRE DÜZENİ PLANI TOPLANTISI

"1/100000 ölçekli Ergene Havzası Revizyon Çevre Düzeni Planı ve 1/25000 ölçekli Tekirdağ İl Çevre Düzeni Planı ile ilgili planlarda yapılması zorunlu değişikliklerin araştırılması ve gerekli dökümanların hazırlanması hizmet alım işi" kapsamında, yüklenici firma Anakent Planlama Yapı Yatırım A.Ş yönetim kurulu başkanı Şehir Plancısı Adnan GÜRCAN ve planlama ekibi; proje danışmanları, Gazi Üniversitesi, İdare Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Bahtiyar AKYILMAZ ve Gebze Teknik Üniversitesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğretim görevlisi Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜKMEHMETOĞLU; Daire Başkanımız Sayın Dilşad ERGİN ile Mekansal Planlama Şube Müdürlüğü personelimiz ve kontrol heyetinin de katılımıyla iş kapsamında yapılacaklar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.