TARIM,HAYVANCILIK VE ORMAN KOMİSYONUNDAN TEKNİK İNCELEME GEZİSİ

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer DODURKA,  Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı ASLAN,  Tarım, Hayvancılık ve Orman Komisyonu üyelerinden Oğuz ÇAKMAK, Cem ÖZKAN, Nazmi DUYGU, Bülent CAN ve Mümin BULUŞ ile birlikte Belediyemiz personelleri 02-03-04 Ekim 2016 tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesinin Tire Süt Kooperatifi ve diğer çeşitli kooperatifler ile yapmış olduğu çalışmaları yerinde görmek amacıyla planlanan teknik inceleme gezisine katılmışlardır.

Teknik inceleme gezisi kapsamında; süt kuzusu projesi hakkında, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel ÖZKAN, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Ertuğrul TUGAY, Kırsal Kalkınma Şube Müdürü Nazmi ALPAYTÜRK ve Tarımsal Şube Müdürü Ahmet TOMAR tarafından heyetimize bilgiler verildi.

Ayrıca, Bayındır, Tire, Ödemiş ve Bergama gibi ilçelerin bazı kırsal mahallelerinde incelemeler de bulunulmuş, üreticiler ile görüşmeler yapılmıştır.