Teski Duyuru
18/09/2015 13:54:44
Teski Duyuru

DUYURU

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ (Tekirdağ İçme Suyu ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü) tarafından Süleymanpaşa İlçesi Çınarlı Mahallesi Çınarlı Caddesinde bulunan Ø80mm Asbest İçmesuyu borusu, Ø160 mm  SDR17  PE100  PN10  yüksek yoğunluklu polietilen boru ile şebeke borusu değişimi inşaatına başlanmıştır. 800 mt uzunluğunda İçme Suyu şebekesi ve 15 adet sokak bağlantısı ile yaklaşık 120 adet İçme Suyu evsel bağlantısı Süleymanpaşa İçme Suyu ve Kanalizasyon Şube Müdürlüğü tarafından yapılacaktır.

Halkımıza daha yüksek kalitede İçme Suyu sunabilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasına ardından üst yapı çalışmalarına en kısa sürede başlanacaktır.

Güncel Duyurular