"Yerel İdarelerde Çevre Yönetimi" Konulu Toplantı (ÇORLU)
08/02/2016 14:20:19

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi tarafından 16 Şubat 2016 Salı günü Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesi'nde saat 14:00'da gerçekleştirilecek "Yerel İdarelerde Çevre Yönetimi" konulu toplantıya tüm halkımız davetlidir.

Tekirdağ'ın "Yaşanabilir Şehir" imajına kavuşmasında önemli katkılar sağlaması hedeflenen  "Yerel İdarelerde Çevre Yönetimi" konulu toplantıda "Yasal Mevzuatlar ve Çevre Kirliliği, Hafriyat Atıkları, Ambalaj Atıkları, Tıbbi Atıklar, Atık Elektrikli ve Elektronik Eşyalar, Atık Piller, Ömrünü Tamamlamış Lastikler, Evsel Nitelikli Tehlikeli Atıklar, Bitkisel Atık Yağlar ve Atık Madeni Yağların Toplanması, Taşınması, Geri Kazanım ve Bertaraf Süreçleri ile Atık Depolama Sahaları, İçme Suyu ve Atıksu Hizmetleri ve Çorlu'da gerçekleştirilen çevre faaliyetleri" ile ilgili sunumların ardından Soru-Cevap bölümünde konuşmacılar tarafından sorularınız cevap bulacaktır.

Kentimizi "Yaşanılabilir Tekirdağ" imajına kavuşturmak için tüm halkımız toplantıya davetlidir.

Güncel Duyurular