Hükümet Caddesi 6 Etap Çalışmaları Kapsamında Alternatif Güzergahlar
13/10/2016 11:27:42
Hükümet Caddesi 6 Etap Çalışmaları Kapsamında Alternatif Güzergahlar

T.C. TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM ve TRAFİK DÜZENLEME KOMİSYONU (UTDK)

K A R A R

Yapı Kredi Bankası - Tekira arası ile Tekira - Tepedeğirmenler arası yolun kaldırımlarının ve asfalt kaplamasının yenilenmesi planlandığından mevcut çalışma süresince alternatif güzergahlar UTDK kararına göre aşağıdaki gibi belirlenmiştir;

Çalışma süresince Tekira AVM ve Tepe Değirmenler Caddesi (Özdemirler Yapı Market) arasında Hükümet Caddesi tek şerit olarak trafiğe açılacak olup, trafik Tekira AVM istikametinde olacaktır. Hayrabolu istikametine seyredecek araçlar Çınarlı Caddesi üzerinden Tepe Değirmenler Caddesini kullanarak Hayrabolu Caddesine bağlanacaklardır.

Pazartesi ve Perşembe günleri Çınarlı Caddesi, Tepe Değirmenler Caddesi Hükümet Caddesi, Şaraphane Caddesi, Sancar Sokak, Selahattin İçli Sokak üzerinden Atatürk Bulvarına bağlantı yapılarak güzergâhlarına devam edeceklerdir.

Toplu Taşıma Güzergâhı: Toplu taşıma araçları Tekira'dan Cumhuriyet Meydanı, Otogar istikametine gidişte, araçlar Ruşen Sokak üzerinden seyre devam ederek Eski Vali Konağı Kavşağında Atatürk Bulvarına bağlanacaklardır.

Yönlendirme güzergâh krokileri ektedir.

Güncel Duyurular