Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi Yol Çalışması
Çerkezköy Cengiz Topel Caddesi Yol Çalışması

T.C.

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

ULAŞIM ve TRAFİK DÜZENLEME KOMİSYONU (UTDK)

KARAR TARİHİ

: 20/10/2016

KARAR NO

: 2016/123

K A R A R

Çerkezköy İlçesi, Cengiz Topel Caddesinde yapılacak olan çalışmalardan dolayı yol, etap etap araç trafiğine kapatılacaktır. Çalışma süresince ekteki krokide belirtilen güzergâh kullanılacaktır. Sıkıştırılabilir RCC Beton yol çalışması ilk olarak Çerkezköy-İstanbul istikametinde yapılacak olup, devamında İstanbul-Çerkezköy istikametinde devam edecektir.

Çerkezköy-İstanbul istikametinde çalışma yapılan yollar kademeli olarak araç trafiğine kapatılacak olup trafik akışı İstanbul-Çerkezköy istikametinde iki yönlü yol olarak sağlanacaktır.

İstanbul-Çerkezköy istikametinde çalışma yapılan yollar kademeli olarak araç trafiğine kapatılacak olup trafik akışı Çerkezköy-İstanbul istikametinde iki yönlü yol olarak sağlanacaktır.

Söz konusu çalışma Ulaşım Dairesi, Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından belirlenen alternatif yol güzergâhı üzerindeki tüm araç parklanmaları iş bitimine kadar kaldırılacaktır. Parklanma denetlemeleri Trafik Zabıta ekipleri tarafından yapılacak.

Güncel Duyurular