İLAN REKLAM VERGİLERİNİN SON ÖDEME GÜNÜ 28 ŞUBAT 2018
06/02/2018 09:16:29
İLAN REKLAM VERGİLERİNİN SON ÖDEME GÜNÜ 28 ŞUBAT 2018

TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI'NDAN

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanlığının Sorumluluk Alanlarındaki Bulvar, Cadde, Sokak ve Benzeri Alanlarda Kalan Tabelaların 2018 Yılı İlan Reklam  Vergilerinin ilk Taksitlerin Ödemeleri  28 Şubat 2018 tarihinde sona erecektir. Mükelleflerimizin Cezalı Duruma Düşmemeleri İçin 28 Şubat 2018 Salı Günü Mesai Saati Bitimine Kadar İlan Reklam Vergilerini Ödemeleri önemle rica olunur.

Değerli Mükelleflerimiz; İlan Reklam Vergilerinizi ve Diğer Borçlarınızı;

SÜLEYMANPAŞA İlçesindeki Merkez Binalarımızda Bulunan Veznelerimize Nakit Olarak veya Kredi Kartı İle Ödeyebilirsiniz.

MURATLI-KAPAKLI Haricindeki Tüm ilçelerde Bulunan Hizmet Binalarımızdaki Veznelerimize Nakit Ödeyebilirsiniz.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Web Sayfasındaki İletişim Bölümünde Belirtilen Banka Hesap Numaralarımıza Sicil Numaranızı Belirterek Havale Edebilir ya da Aynı Şekilde Posta Çek Hesabımıza Yatırabilirsiniz.

Ayrıca Web Sayfamızdaki E-belediye Linkini Kullanarak İnternet Üzerinden Kredi Kartı İle Ödeme Yapabilirsiniz.

Ödemelerinizden Dolayı Teşekkür Ederiz.

Güncel Duyurular