54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali
54. Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali

54. TEKİRDAĞ ULUSLARARASI KİRAZ FESTİVALİ
PROGRAMI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi işbirliğinde 54.'sü düzenlenecek Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali'nin programı belli oldu.

1-3 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek festivalde Ramazan ayına uygun bir konsept hazırlanırken festivalin finalinde ise Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış devlet sanatçısı Emel Sayın Tekirdağlılar ile buluşacak.

54.ULUSLARARASI KİRAZ FESTİVALİ PROGRAMI (1-3 HAZİRAN 2018)

1. GÜN 01 HAZİRAN 2018 CUMA

10.00 Tekirdağ Valiliği ve Süleymanpaşa Kaymakamlığı ziyareti

13.00 Tavla Turnuvası kura çekimi ve karşılaşmaların başlaması (Namık Kemal Evi)